Praktijkinfo – Huisartsenpraktijk Tuna-Tüzün – Zeist
Laan van Vollenhove 20 A 3706 AA Zeist Tel:030-6954956
Header afbeelding

Praktijkinfo

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van 08.00 – 12.30 en 13.00 – 17.00 uur bereikbaar; zowel fysiek als telefonisch. Op maandag en woensdag hebben wij van 17.00 – 18.15 uur avond spreekuur.

Afspraken maken:

Om onze spreekuren te bezoeken moet u een afspraak maken. Afhankelijk van uw hulpvraag kunt u eventueel een dubbele afspraak aanvragen. Om u op de juiste tijd en een passende afspraak te kunnen geven, vraagt de doktersassistente naar de reden van uw komst.
De afspraken duren:

  • Bij de assistente korte afspraken (<5 minuten) of afspraken van 5 tot 20 minuten of langer
  • Bij de praktijkondersteuner 20 of 30 minuten
  • Bij de huisarts: korte afspraken ( < 5 minuten) of afspraken van 5 tot 20 minuten of langer

Als u meer tijd nodig hebt of meerdere klachten wilt bespreken, vragen wij u dit van tevoren bij het maken van de afspraak aan te geven. Het consult duurt dan +/- 20 minuten.
Wij stellen het op prijs als u op tijd komt.
Als u onverwacht niet op uw afspraak kan komen, wilt u dan minimaal één dag van tevoren uw afspraak afbellen?
Wij hopen hiermee lange wachttijden te voorkomen. Toch kan het wel eens gebeuren dat het spreekuur uitloopt, bijvoorbeeld vanwege moeilijke klachten of spoedeisende zaken. Wij vragen hiervoor uw geduld.
Als u niet langer kan wachten, wilt u dan uw afspraak afzeggen of verzetten via de balie?
Tip: vroeg in de ochtend is de minste wachttijd.
U heeft ook mogelijkheid om via onze website digitaal afspraken te maken. Let op, u kunt niet altijd zelf een goede inschatting maken hoe dringend uw hulpvraag is; bel bij twijfel altijd met ons.
Om de dienstverlening beter te kunnen organiseren vragen wij u voor consult- en visite afspraken vóór 13.00 uur te bellen.

Telefonische consult:

Als u met uw huisarts een korte vraag telefonisch wilt bespreken, kunt u een afspraak voor telefonisch spreekuur maken. Vergeet niet uw telefoonnummer door te geven. Tussen 13.30 – 14.00 uur belt uw huisarts u terug.

Uitslagen:

Als bij u aanvullend onderzoek is gedaan (bloed / urine / Röntgen / kweek / uitstrijkje of een ander onderzoek) wordt u geacht om voor uitslagen zelf te bellen. Voor uitslagen kunt u het beste tussen 11.30 – 12.30 uur bellen.

Opleiding:

Wij zijn een opleidingspraktijk. Dat houdt in dat wij ieder jaar begin maart een nieuwe Huisarts in Opleiding voor 1 jaar op onze praktijk krijgen. Ze worden AIO (Arts in Opleiding) genoemd, hebben hun arts opleiding afgerond en zijn in opleiding om huisarts te worden. Ze hebben meestal al ruime ervaring, hebben als arts in ziekenhuizen of andere zorginstellingen gewerkt, volgen 1 dag per week opleiding op het Huisartsen Instituut en komen 3 dagen per week op onze praktijk werken. Ze werken onder de eindverantwoordelijkheid van uw huisarts. Dat houdt in dat ze alle patiënten die ze gezien hebben met uw huisarts bespreken en door hun afgesproken beleid wordt door uw huisarts nogmaals gecontroleerd en waar nodig aangepast en verbeterd.
Als u geen afspraak bij de AIO wil, mag u dat tijdens het afspraak maken aan de doktersassistente doorgeven.

NHG accreditatie:

Onze praktijk heeft vanaf 2014 het keurmerk ‘Geaccrediteerde Praktijk’ van het Nederlands Huisartsen genootschap (NHG). Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Waarnemer:

Uw huisarts dokter Tuna is op donderdag en vrijdag met andere praktijk gebonden taken bezig; zoals besprekingen met andere zorg verleners, vergaderingen op de praktijk of buiten de praktijk, bijscholingen of nascholingen. Als dokter Tuna afwezig is wordt haar praktijk waargenomen door een andere huisarts. Onze waarneemster voor komende tijd is mevrouw Judith van de Sande.